Jak vznikl Timtom Haf

Jak se zrodil pejsek světoběžník

Moje rodina žije cestováním a touhu procestovat celý svět jsem měla už dávno před narozením našich dvou synů. Cestování s malými dětmi není úplně jednoduchá disciplína, a tak než naši kluci trochu povyrostou, posíláme místo nás do světa Timtoma Hafa – pejska cestovatele.

 

Kde zacal Timtom Haf

Foto: Christopher FlynnUnsplash

 

Jako malou holku mě fascinovala sbírka pohledů mojí maminky. Do krabic si schovávala pohledy z českých a slovenských měst. Tu a tam se objevil i nějaký ze světa. Sbírka nebyla nijak velká, ale pro mě to byl vesmír plný příběhů z cest. Pravidlem sbírky bylo, že do ní patřily pouze pohledy, které byly skutečně poslány z daného místa, opravdickou poštou. A tak od doby, kdy jsem začala sama cestovat, posílám mamince z každého místa pohled.

 

Předtím, než jsem potkala mého manžela, měla jsem už hodně procestováno. Kromě klasických dovolených u Jadranu jsem strávila pár měsíců v USA a téměř rok jsem prožila v Indii. Teprve Mark mě zasvětil do výzvy ‚Procestovat víc zemí, než kolik mi je let, kterou jsme dnes už dávno překonali. Po pár společných letech na Blízkém Východě a roční cestě kolem půlky světa se myslím můžeme nazývat cestovateli.

 

Naše největší dobrodružství přišlo ale až nedávno – naši dva synové. Starší Tim a mladší Tom už s námi zdolali několik zemí. Snažíme se jim postupně zprostředkovat všechny výhody, které podle nás cestování přináší. O těch zas někdy příště... 

 

Rodina Timtoma Hafa

Foto: Z, Unsplash

 

Stala se z nás rodina dobrodruhů. Cestování s dvěma malými dětmi už ale není tak snadné, jako bývalo dřív. Než naši dva synové povyrostou, rozhodli jsme se umožnit jim poznávat svět novým způsobem.

 

Tak se zrodil nápad poslat do světa místo nás pejska Timtoma Hafa, který z každé země, kterou navštíví, posílá domů poštu. Hravým způsobem naše děti učí, jak to kde na světě chodí. V každém balíčku najdou hry, nápady, skládačky, tvoření a hračky, díky kterým se dozvědí o cizí zemi něco nového. Nás i Timtoma Hafa čeká dlouhé dobrodružství.

 

Přidejte se také k rodině Timtoma Hafa!

logo_packa_vyrez_barevne

Zpět do obchodu